Gastroline Frukt & Fiber tuggtärningar

För tarmfunktionen! Frukt & Fiber är utvecklad för att erbjuda ett naturligt sätt att hålla magen igång. Gastroline Frukt & Fiber tärningar innehåller extrakt av rabarber som bidrar till en normal tarmfunktion, fikon som bidrar till normal tarmflora samt tamarind som främjar matsmältningen. 

Gastroline Frukt & Fiber tärningar – För tarmfunktionen!

Frukt & Fiber är utvecklad för att erbjuda ett naturligt sätt att hålla magen igång. Gastroline Frukt & Fiber tabletter innehåller extrakt av rabarber som bidrar till en normal tarmfunktion, fikon som bidrar till normal tarmflora samt tamarind som främjar matsmältningen. Dessutom innehåller varje tärning aktiverande havrefiber.

I GastroLine® Frukt & Fiber är varje tärning förpackad styckvis i en FreshPac™. Den är helt tät och bevarar både smak och mjukhet. Fräscht, smart och praktiskt! Tack vare FreshPac™ är det också enkelt och hygieniskt att ta med några tärningar i fickan eller handväskan när man ska resa bort ett par dagar

Ingredienser

Fikon (Ficus carica L.), havrefibrer (Avena sativa L.), fruktkött av tamarind (Tamarindus indica L.), rabarberrot (Rheum palmatum L./Rheum officinale L.), agavesirap, solrosolja, koncentrat av plommon, cikoriarotfiber (inulin). Med fräsch smak av anis.

Rekommenderad dos

1 tärning dagligen med ett stort glas vatten.

Tugga 1 tärning på kvällen tillsammans med ett stort glas vatten. Vid behov kan Gastroline Frukt & Fiber tas när som helst på dygnet. Effekten kommer vanligtvis efter 6-8 timmar. Den rekommenderade dosen kan variera från ½ till 2 tärningar beroende på individuell känslighet.

Förpackning

25 st välsmakande tuggtärningar

Bra att veta

  • Vid behov kan Gastroline Frukt & Fiber tas när som helst på dygnet
  • Effekten kommer vanligtvis efter 6-8 timmar

Vanliga frågor om Gastroline Frukt & Fiber tuggtärningar